welkom welkom
Welkom.
Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Zijderveld. Fijn dat u/jij  een kijkje bij ons komt nemen! Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site. Als u/jij op de links klikt is er een schat aan informatie te vinden over onze gemeente. De gevonden informatie heeft tot doel om het geloof te versterken. Wij geloven dat de gemeente van Christus een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen.

Kerkdienst in beeld en geluid: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2113-Hervormde-Gemeente-Zijderveld

Kerkdiensten.
Op dit moment mogen we maximaal 60 mensen in de kerk hebben. Voor het deelnemen aan de kerkdiensten kunnen u en jullie zich digitaal of telefonisch aanmelden.  Iedere week moet apart aangemeld worden, dat kan van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag 12.00 u. Digitaal: kerkdienst@hervormdzijderveld.nl   of tel. 0345-642259.
U dient zich aan te melden voor de ochtend- of avonddienst en aan te geven met hoeveel personen de dienst bezocht wordt.
Vaste aanwezigen
Iedere dienst zijn aanwezig: 1 dominee, 3 kerkenraadsleden verdeelt over de 3 ambten, 1 organist en 1 koster

Wanneer crèche gewenst is graag aan Sanne van Duuren doorgeven. oppas@hervormdzijderveld.nl

Als u nieuwe items wilt plaatsen kunt u die mailen naar         website@hervormdzijderveld.nl