Welkom Welkom
Welkom.
Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Zijderveld. Fijn dat u/jij  een kijkje bij ons komt nemen! Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site. Als u/jij op de links klikt is er een schat aan informatie te vinden over onze gemeente. De gevonden informatie heeft tot doel om het geloof te versterken. Wij geloven dat de gemeente van Christus een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen.

Kerkdienst online luisteren in beeld en geluid: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2113-Hervormde-Gemeente-Zijderveld

Voor de collecten van de diaconie en kerkvoogdij is nu online een mogelijkheid via Givt
Zo willen we u de mogelijkheid geven om uw giften te kunnen geven.

instructiefilm Givt

Kerkdiensten vanaf D.V. 6 oktober 2020
Met ingang van oktober mogen we maximaal 30 mensen in de kerk hebben. Voor het deelnemen aan de kerkdiensten kunnen u en jullie zich digitaal of telefonisch aanmelden.  Iedere week moet apart aangemeld worden, dat kan van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag 12.00 u. Digitaal: kerkdienst@hervormdzijderveld.nl   of tel. 0345-642259.
U dient zich aan te melden voor de ochtend- of avonddienst en aan te geven met hoeveel personen de dienst bezocht wordt. Er mogen een aantal personen meezingen tijdens de dienst, Deze personen zitten in de voorste 2 banken en het liturgisch centrum. U of jullie kunnen hiervoor uitgenodigd worden; het kan ook aangegeven worden tijdens de digitale of telefonische aanmelding.
Vaste aanwezigen
Iedere dienst zijn aanwezig: 1 dominee, 4 kerkenraadsleden verdeelt over de 3 ambten, 1 organist en 1 koster

Op verzoek van bezoekers van de kerkdienst zal er gelegenheid worden geboden voor opvang in de crèche. Via de kerkvoogdij wil Sanne van Duuren dit oppakken. Dus voor de duidelijkheid: als er geen verzoek komt is er ook geen crèche.

Als u nieuwe items wilt plaatsen kunt u die mailen naar         website@hervormdzijderveld.nl

Heeft u iets wat u in de Zaaier geplaats wilt hebben, mailen naar  zaaier@hervormdzijderveld.nl

Wet    A.V.G.
www.hervormdzijderveld.nl/privacyverklaring

Catechisatie Follow Me 12 t/m 15
datum en tijdstip 30-11-2020 om 19:00

Catechisatie Follow Me Next 16 t/m 19 plus
datum en tijdstip 30-11-2020 om 20:00

Bijbelkring
datum en tijdstip 02-12-2020 om 20.15 u.

datum en tijdstip 06-12-2020 om 9:00

datum en tijdstip 07-12-2020 om 19.00

datum en tijdstip 13-12-2020 om 9:00

datum en tijdstip 14-12-2020 om 20.00

datum en tijdstip 16-12-2020 om Vanaf 9.45 uur koffie en thee, 10.00 uur beginnen we.

datum en tijdstip 20-12-2020 om 9:00

datum en tijdstip 25-12-2020 om 9:00