Vrouwenkring 2018 / 2019

Heer, wat een voorrecht om in liefde te gaan, schouder aan schouder in Uw wijngaard te staan.
Vrouwenkring 2018 / 2019

Alle vrouwen zijn welkom bij de Vrouwenkring voor ontmoeting, Bijbelstudie, luisteren naar een spreekster of deelnemen aan een creatieve workshop.

Wat doen we?
We hebben ontdekt dat onze stemmen mooi klinken, dus we zingen graag. Elke Vrouwenkring gaat de Bijbel open. Op een Bijbelstudiemorgen luisteren we naar een gedeelte uit Gods Woord. Hier hebben we een uitleg bij en aan tafels spreken we op ontspannen wijze door over het Bijbelgedeelte aan de hand van gespreksvragen. We delen ervaringen met elkaar.

Het seizoen 2018-2019 houden we Bijbelstudies vanuit Hebreeën.

Het overkoepelende thema hierbij is "Kom tot rust". We denken hierover na vanuit verschillende invalshoeken.

Hiernaast komt er een keer een spreekster en houden we een creatieve morgen. Dit seizoen verheugen we ons op spreekster Alide Snitselaar. Zij heeft al meer op een invoelende, maar toch duidelijke manier een thema met ons besproken. Verder gaan we in november met elkaar 'Handletteren'. Omdat we dan de adventstijd ingaan doen we dit op mooie kaarsen.

Waarom organiseren we deze ontmoetingen?
We willen

• elkaar vinden rond het Woord van God
  • een moment van stilstaan in je leven
  • als vrouw meedoen aan de maatschappij
  • ondanks verschillen toch omzien naar elkaar
  • antwoorden zoeken op vragen
  • luisteren naar de ander
Wanneer is het zover?
In de maanden september tot maart komen we maandelijks bij elkaar op een woensdagmorgen. Om kwart voor tien staat de koffie en thee klaar met iets lekkers erbij. Om tien uur starten we het programma op Deo Volente:

26 september 2018
Aandacht. Hoe blijven we op koers. Hoe blijven we gericht op Gods Woord en geven we aandacht aan de juiste dingen?

31 oktober 2018
Als het tegenzit.

21 november 2018
Workshop Handlettering. Ook voor wie zichzelf niet creatief vindt. smiley

12 december 2018
Kerst op de vrouwenkring met zingen en een overdenking over 'bemoedig elkaar'.

16 januari 2019
De beste Advocaat.

13 februari 2019
Denk aan je rust.

27 maart 2019
Spreekster Alide Snitselaar. Thema volgt.

Waar zien we elkaar?
In het Kerkelijk Centrum  “De Oude School
Kerkweg 9 Zijderveld.

Meer info?
Voor meer info mail naar:

Tot woensdag!

datum en tijdstip 28-04-2019 om 9:00

Kerkrentmeesters en notabelen vergadering
datum en tijdstip 30-04-2019 om 20.00 u.

Moderamen
datum en tijdstip 02-05-2019 om 20.00 u.

datum en tijdstip 04-05-2019 om 10.30