Vakantie Bijbelweek Vakantie Bijbelweek

Vakantie Bijbel Week

Jaarlijks, in de laatste week van de zomervakantie, wordt voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar een Vakantie Bijbel Week (VBW) georganiseerd. We willen alle kinderen uit Zijderveld (en daarbuiten) kennis laten maken met verhalen uit de Bijbel en Gods liefde en trouw, die daaruit spreekt.
Van maandag tot en met woensdag is er iedere ochtend een Bijbelvertelling en daarna een leuke verwerking of activiteit bij het centrale thema. Ook leren de kinderen in deze week een bijbeltekst en het themalied. Op maandag- en dinsdagmiddag is er een ontspannend middagprogramma. We starten de dagen gezamenlijk en gaan dat uiteen in twee groepen, verdeeld naar leeftijd.
Op dinsdag is er een avondprogramma voor de tieners van 13 jaar en ouder en op woensdagavond zijn alle inwoners van Zijderveld (en daarbuiten) welkom.
Op zondag is er een Welkomstdienst. Waarin we samen met de kinderen, ouders en de gemeente de VBW afsluiten. Na de dienst is iedereen van harte welkom om koffie, thee of limonade te drinken.
Iedereen mag gratis deelnemen aan het programma.

Janny, Anne-Marie, Amanda, Gerdine, Marieke, Alex, Arwin, Jolanda en Rianne

Programma 2018

datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:00

datum en tijdstip 28-04-2019 om 9:00

Kerkrentmeesters en notabelen vergadering
datum en tijdstip 30-04-2019 om 20.00 u.

Moderamen
datum en tijdstip 02-05-2019 om 20.00 u.