Gesprekskring Gesprekskring

Gesprekskring  2019
De Gesprekskring bestaat inmiddels ongeveer 12 jaar in onze gemeente. Vanaf het begin was de insteek een mogelijkheid te bieden aan gemeenteleden en mensen van buiten de gemeente om met elkaar in gesprek te gaan over het geloof aan de hand van de Bijbel. Dit omdat sommigen hun geloof meer diepgang wilden geven maar niet toe waren aan de Bijbelstudiegroep die toen al bestond. Ook is de Gesprekskring voor sommigen ook een opstap geweest tot het doen van belijdenis van het geloof in onze gemeente. Deze uitgangspunten zijn nog altijd de fundamenten waarop de Gesprekskring staat.
We zijn dankbaar dat de Gesprekskring nog steeds samen komt rondom een open Bijbel. We behandelen gedeelten van de Bijbel en spreken daarover samen door. Dit gebeurt op een open en eenvoudige wijze zodat iedereen begrijpt waarover het gaat. Vanuit de Bijbelgedeelten is er voldoende stof om samen in gesprek te gaan en elkaars geloof te delen. Dit betekent dat we vanuit ons dagelijkse leven de mooie kanten van het geloof mogen delen maar ook de moeilijke kanten.
De Gesprekskring is voor iedereen en alle leeftijden. Sommige leden hebben al van kind af het geloof meegekregen terwijl sommige leden daar pas kort geleden kennis mee hebben gemaakt. De leden nemen hun eigen Bijbel mee waardoor we via de verschillende vertalingen nog meer leren over Gods Woord.
Elke twee a drie weken komen we bij elkaar tussen 20.15 uur en 22.00 uur in de Consistorie. We beginnen met koffie waarna we bidden en in de Bijbel gaan lezen.
Mocht je meer willen weten over de Gesprekskring neem dan contact op met:
Marcel van Ballegooijen
DATA SEIZOEN 2019.
8 januari; 29 januari; 12 februari; 5 maart; 26 maart en 16 april

datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:00

datum en tijdstip 28-04-2019 om 9:00

Kerkrentmeesters en notabelen vergadering
datum en tijdstip 30-04-2019 om 20.00 u.

Moderamen
datum en tijdstip 02-05-2019 om 20.00 u.