Zondag 2 febr.
18.30 u.          dhr. R. Verkaik                       Hardinxveld-Giessendam
Zingen voor de dienst: vm. Ps. 65 : 1; nm. Ps. 65 : 2
Kinderoppas:  Jacolien de Groot
Collecten: De collecten voor deze zondag zijn:  De eerste voor de diaconie. De tweede collecte is voor de kerk en bij de uitgang is er een derde collecte: de maandelijkse Uitgangscollecte; deze is ook bestemd voor de kerk
Bij de diensten: Voor zondag staan, zoals gebruikelijk, weer twee diensten gepland. De voorgangers zijn geen onbekenden voor de gemeente. Zondagavond zal dhr. R. Verkaik de dienst leiden. De dienst heeft als thema “Keuzes maken”. Dit thema is aangedragen door de catechisanten en zij hebben deze dienst mee voorbereid. Zie onderstaand bericht. Ook voor a.s. zondag gezegende diensten gewenst.
Avonddienst 2 februari:  De avonddienst van aanstaande zondag 2 februari zal in het teken staan van het thema: ‘Keuzes maken.’ Deze dienst is voorbereid samen met de catechisanten. Zij hebben het thema ook aangedragen. Enkele van hen hopen ook bijdrage te leveren aan de dienst. Zo kan u als gemeente ook ervaren wat de jongeren bezig houdt! Uitgangspunt van de verkondiging is Ruth 1. Leest u het thuis vast eens door en ervaar hoeveel keuzes er in dit hoofdstuk gemaakt worden. We zien uit naar een goede dienst met de hele gemeente.                                               Rook Verkaik
Ziekte en zorg: Afgelopen week is Ans Dul - Verkuijl, ( Krooshofstraat 1, 4122GJ) opgenomen geweest in het ziekenhuis met een blinde darm perforatie. De behandeling in het ziekenhuis is goed verlopen en inmiddels mocht zij weer thuis komen. Op dit moment verblijft Ilona van Dijk – van Tussenbroek, (Diefdijk 16, 4121 KN  Everdingen) in het ziekenhuis, waar zij behandelt wordt voor nierstenen.  We denken ook aan hen die thuis ziek zijn, aan hen die met ouderdom te maken hebben en vaak aan huis gebonden zijn, maar ook aan hen die met verdriet en zorgen te maken hebben; verdriet en zorgen waar we als gemeente vaak geen weet van hebben. Ga met uw zorgen naar Hem toe, Die gezegd heeft: Kom naar Mij toe, allen die vermoeit en belast bent, en Ik zal u rust geven. (Matt. 11 : 28).
Overleden: Maandag is overleden Adrianus Cornelis Burggraaff. Hij woonde met zijn vrouw aan de Graaf Huibertlaan 19, (4121 EN  Everdingen). Hij mocht de leeftijd van 85 jaar bereiken. Een man die zijn hart verpand had aan de paardensport. In zijn goede jaren kon je hem overal tegen komen met zijn paard en wagen. We condoleren zijn vrouw en gezin met dit verlies en wensen hun Gods onmisbare troost en liefde toe. Gegevens over de condoleance en begrafenis zijn bij het schrijven van deze kopij nog niet bekend.
Jarig:  Zondag 2 febr. hoopt dhr. C. Uittenboogaard ( Diefdijk 13, 4212 KN   Everdingen) 84 jaar te worden. We wensen u een goede en fijne verjaardag met allen die in liefde rondom je heen staan en een gezegend nieuw levensjaar toe gewenst.
Jubileum: Donderdag 6 febr. hopen Martin en Hannie van Zuilen – Bouwhuijzen (Krooshofstr. 44, 4122GL) 45 jaar getrouwd te zijn. Een lange periode waarin jullie lief en leed samen mochten delen. Gefeliciteerd met dit jubileum en dankt God die dit mogelijk heeft gemaakt. Looft Hem met de woorden van 1 Kron. 16 : 34: Loof de Heere, want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig.
Kerkradio: Dinsdag 4 febr. is er om 19.30 u. een uitzending van de Kerkradio. U kunt deze avond luisteren naar psalmen en geestelijke liederen.  Een goed en fijn luister moment.
Gesprekskring: Dinsdagavond 4 febr. om 20.15 u. komt de Gesprekskring bijeen in de consistorie.
Bijbelkring: Woensdag 5 febr. behandelt de Bijbelkring Genesis 40. Hoofdstuk 7, waar Jozef de bakker en de schenker ontmoet. De avond begint om 20.15 u.
Collectebonnen: De collectebonnen zijn voortaan op de eerste maandagavond van de maand te koop tussen 19.00 en 20.00 uur aan de Zijderveldselaan 40 in Zijderveld. De eerstvolgende keer is op 3 febr. 2020.
Er is een mogelijkheid om vooraf collectebonnen te bestellen en te betalen. Als u per e-mail reserveert, dan komen ze voor u klaar te liggen en kunt u ze na betaling direct meenemen. Mailen kan naar kerkbonnen@hervormdzijderveld.nl  en tegelijkertijd kunt u het bedrag overmaken naar NL08 RABO 0335 3072 80.
Verantwoording: De opbrengst van de collecte voor St. “De Hoop” van zondag 19 januari heeft het bedrag van € 388,05 opgeleverd. De maandcollecten over de maand januari voor de diaconie hebben € 795,80 opgebracht. Tijdens het bezorgen van Lichtspoor heeft Teunie van de Gun € 9,= ontvangen.
Zondag           2 febr.             Jeugdvereniging
Maandag        3 febr.              Catechisaties / Collectebonnen
Dinsdag          4 febr.             Kerkradio / Gesprekskring
Woensdag      5 febr.              Jongensclub / Bijbelkring
Donderdag      6 febr.             Tienerclub
Tenslotte:       Met een hartelijke groet, Aart Bronkhorst

datum en tijdstip 30-09-2020 om vanaf 9.45 uur koffie en thee. 10.00 uur beginnen we.

datum en tijdstip 04-10-2020 om 9:00

datum en tijdstip 05-10-2020 om 19.00

datum en tijdstip 11-10-2020 om 9:00

datum en tijdstip 18-10-2020 om 9:00

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9:00

datum en tijdstip 28-10-2020 om Vanaf 9.45 uur koffie en thee, 10.00 uur beginnen we.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 9:00

datum en tijdstip 02-11-2020 om 19.00