Zondag 4 februari
18.30 uur:       ds. C.M. Baan Nieuwpoort

Zingen voor de dienst:  vm. Ps. 111 : 1; nm.  Ps. 111 : 6
Kinderoppas: Anita Middelkoop; Tessa Lukassen; Marieke Kool
Collecten: De eerste collecte is voor de diaconie, de tweede collecte is voor de kerk en de derde collecte is de maandelijkse Uitgangscollecte.

Bij de erediensten: Het Bijbelgedeelte waar ik voor zondagmorgen mee bezig ben is Johannes 3 vers 14 tot en met vers 21. In het gesprek met Nicodemus wijst Jezus op de geschiedenis die we lezen in Numeri 21 vers 4 t/m vers 9: laat wie gebeten is door een gifslang zien op de koperen slang die bevestigd is aan een paal. Deze werkelijkheid van toen betrekt Jezus op Zichzelf. Wie het gedeelte in Johannes leest raakt onder de indruk van hoe God ons behoud zoekt. We komen in aanraking met de spanning tussen veroordelen – behouden. Is het een vraag wat God wil? Voor velen om ons heen toch wel. En voor jou, u?
Ziekte en zorg: Afgelopen zondag hebben we voorbede gedaan voor J.C. Leuvenink, Bickelenberg 22 (4122 GW). Hans voelt zijn krachten minder worden; tegelijk is het wonderlijk hoe hij zich tot op dit moment mag voelen. We hebben daar onze God voor gedankt. Hij sta voortdurend om je heen met Zijn barmhartigheid in Jezus Christus. Bidt voor een ieder van wie u weet dat zij een moeilijke tijd doormaken. We dienen een machtig God, Die naar ons omziet.
Bijbellezen: Op vrijdag 2 februari beginnen we met een nieuw Bijbelboek. Dat wordt in deze tijd van het kerkelijk jaar een Evangelie en wel Mattheüs. Wilt u / jij ook mee gaan doen een heel Bijbelboek achter elkaar te lezen? Kijk op de website en doe mee.                                                                                            Groet: Overeenkomstig de afspraken die gemaakt zijn nu de werktijd is teruggegaan naar 90% verzorg ik dit gedeelte van de kopij. Ik groet u en jullie vanuit de pastorie, mede namens mijn vrouw,  D. Verkuil
Jarig: Op 7 februari hoopt mevr. J.A. van Beusekom – den Hartog (Sidewendervelt 6) de leeftijd van 85 jaar te bereiken. We wensen u een goed nieuw levensjaar toe onder de zegenende handen van de Heere.
Open Avond: Heb je zin in een gezellige en sportieve avond en ben je tussen de 12-15 jaar? Kom dan op zaterdag 3 februari van 19:30-22:00 uur naar de zeskamp in ‘de Copper’ in Hei- en Boeicop (Pleinstraat 1). De kosten zijn €5,- per persoon. Opgeven kan tot zaterdag 27 januari bij of Tot 3 februari !!
Gesprekskring: Dinsdagavond 6 februari komt de Gesprekskring weer bij elkaar om 20.15 u. in de consistorie.
Bijbelkring: Woensdagavond komt de Bijbelkring bijeen in het K.C. om 20.00 u. we lezen verder in Jozua 7.

ZAJW:  Er staat weer een ZAJW-avond op de planning! Vrijdag 16 februari gaan we met elkaar naar jumpsquare in Nieuwegein. Zin in een gezellige, sportieve avond? Geef je dan op voor donderdag 8 februari bij Mariët () of via De kosten voor deze avond zijn 6 euro pp. We verzamelen om 20:15 u. in het Hervormd Centrum in Everdingen (Kerkstraat 5). Tot dan!
Collectebonnen: Zaterdag 3 februari kunt u collectebonnen kopen in het K.C. van 10.30-11.30 uur. Vooraf zijn ze al te bestellen voor wie wil: .
Verkiezing notabel: Fijn dat Jacco Kok de vrijmoedigheid had om zijn verkiezing als notabel te mogen aanvaarden. Hiermee is het college van notabelen weer compleet en mag ook dit werk in de gemeente doorgaan.
Kopij de Zaaier: Kopij aanleveren voor de Zaaier kan tot maandagavond bij A. Bronkhorst; 0345-642259. Het liefst digitaal:

Wijziging scriba: Met ingang van heden is het adres van de scriba: dhr. F. Kool, Dorpsweg 40. 4122 GG Zijderveld. Tel. 0345-642395.
Het e-mailadres is:
Verantwoording:  Op bezoek is door ouderling F. Kool een gift van € 100,00 ontvangen voor de kerk. De diaconiecollecten over de maand januari hebben € 918,75 opgebracht. Namens de colleges van kerkrentmeesters en diakenen hartelijk dank voor uw gaven.
Zaterdag 3 februari:               Collectebonnen / Open avond tieners
Maandag 5 februari:              Catechese
Dinsdag  6 februari:               Gesprekskring
Woensdag 8 februari             Jongensclub / Bijbelkring
Donderdag 8 februari             Tienerclub
Tenslotte: Namens de kerkenraad worden u en jullie goede diensten gewenst a.s. zondag.                             Met een hartelijke groet:  Aart Bronkhorst

datum en tijdstip 16-06-2019 om 9:00

datum en tijdstip 17-06-2019 om 20.30

Kerkrentmeesters en notabelen vergadering
datum en tijdstip 18-06-2019 om 20.00 u.

Moderamen
datum en tijdstip 20-06-2019 om 20.00 u.

datum en tijdstip 23-06-2019 om 9:00

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 27-06-2019 om 19.30 u.

datum en tijdstip 30-06-2019 om 9:00

datum en tijdstip 06-07-2019 om 09.30