Zondag 19 jan.
9.30 u.            ds. H. van Ginkel                   Goes
18.30 u.          ds. A.N. van der Wind            Kerkwijk
Zingen voor de dienst: vm. Ps. 63 : 1; nm. Ps. 63 : 3
Kinderoppas:  Jolanda Bruijnes en Myrthe Hogenhout.
Collecten: De collecten voor deze zondag zijn:  De eerste voor de diaconie met bestemming “De Hoop”; een stichting voor professionele GGZ hulp met christelijke grondslag. Waar we tijdens de zendingsavond een aangrijpend relaas hoorde van een ex verslaafde en uitgebreide informatie kregen over het functioneren van “De Hoop”.               De tweede collecte is voor de kerk;

Bij de erediensten:  Na 2 bijzondere zondagen, waar godsvrucht een speciale invulling had, een doopdienst en een dienst van bevestiging van ambtsdragers zullen het a.s. zondag weer “reguliere” diensten zijn. Ook op de normale zondagen zijn de diensten speciaal. We mogen elkaar ontmoeten als gemeente en gevoed worden met het woord van God. We mogen onze hemelse Vader de lof toezingen en rondom de gebeden de aanwezigheid van God ervaren. Gezegende diensten gewenst.
Ziekte en zorg: We denken aan en bidden voor dhr. A.L.C. van Weverwijk (Bolgerijsekade 5, 4121 ER  Everdingen) die heel ernstig ziek is. We wensen hem Gods troostende nabijheid toe. We denken ook aan allen die met verdriet te maken hebben en aan hen die zorgen kennen. Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven (Matt. 11 : 28).
Jarig:  Maandag 20 jan. hoopt mevr. P. van Meeteren - de Jong ( Kerkweg 29, 4122GB) 82 jaar te worden.  Gefeliciteerd en een fijne geboortedag gewenst met allen die in liefde rondom je heen staan. Ook voor dit nieuwe levensjaar: Ga met God en Hij zal met je zijn.
Gebedskring: Maandag 20 jan. komt de Gebedskring weer bijeen om 20.00 u. in de consistorie om samen te bidden voor elkaar; de gemeente en de noden wereldwijd.
Kerkradio: Dinsdag 21 jan. kunnen u en jullie weer luisteren naar een uitzending van de Kerkradio. De uitzending begint om 19.30 u. en de meditatie zal die avond worden verzorgd door Aart Bronkhorst.
Vrouwenkring: Woensdag 22 januari is er Vrouwenkring.  Vanaf 9.45 staat de koffie/thee voor u klaar, van harte welkom!   We gaan met elkaar nadenken over dagelijks volgen. Hoe doe ik dat?     Hopelijk tot dan!
Bijbelkring: Woensdag 22 jan. komt de Bijbelkring bijeen om 20.15 u. in het K.C.  Deze avond behandelen we Genesis 39 : 19 – 23. Jozef in de koninklijke gevangenis.
Kerkbalans 2020: De landelijke actie Kerkbalans met als thema “Geef voor je Kerk” komt er binnenkort weer aan. In Zijderveld zullen de kerkrentmeesters en notabelen daarvoor bij u aan de deur komen. Dat zal zijn in de periode tussen 18 januari 2020 en 1 februari 2020. Een gezonde financiële situatie is belangrijk voor de kerk. Daarom vragen we elk jaar aan al onze leden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk. We hopen dan ook dat we, net als voorgaande jaren, weer op u mogen rekenen.
Gemeenteavond: Save the date, Gemeenteavond over orgaandonatie verzorgt door de NPV. Woensdag 19 februari 20.00 uur, Kerkelijk Centrum.
Ter info: Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in.  Als de nieuwe donorwet ingaat wordt iedere Nederlander van achttien jaar en ouder verzocht om een keuze te maken over orgaandonatie. Als mensen niet reageren op de vraag van de overheid om een keuze te maken, dan volgt er een herinnering om de keuze door te geven.
 Als iemand zes weken na deze herinnering nog altijd niet heeft gereageerd, dan wordt hij of zij in het donorregister geregistreerd onder 'geen bezwaar'. Ook hiervan wordt de persoon op de hoogte gesteld. Mensen die geen orgaandonor willen worden, kunnen dit dus vast laten leggen door te reageren op de oproep. Het grote verschil met de oude situatie is dat iemand die geen donor wil worden en ook niet reageert op de oproep van de overheid, toch terechtkomt in het donorregister.
ZAJW: Hallo allemaal! Op zaterdagavond 25 januari hebben we met ZAJW weer een leuke avond op de planning. We willen met jullie naar de Klimmuur in Utrecht. De kosten hiervoor zijn 8 euro (inclusief instructie). We verzamelen om 18.45 u. bij Kerkelijk Centrum Hagestein. Trek sportkleren aan (lange broek) en neem binnen gympen mee. Geef je uiterlijk 17 januari op via zajw@live.nl of bij Melanie Noteboom (06-22672622). We hopen jullie daar te zien!
OJW (Open Jeugdwerk): Bowlen, altijd gezellig! Ben jij tussen de 12 en 15 jaar, en heb je nog een lege agenda op zaterdagavond 1 februari 2020? Dan kun je gezellig met ons mee gaan bowlen in Asperen. We verzamelen om 19.30 u. en doen dat dit keer in Nieuwland in het gebouw ´Onder de Toren´ (Kerkstraat 5) Kosten: €5,- Het duurt tot ongeveer 21.45 u. Opgeven voor woensdag 29 januari via: rubenheikoop@hotmail.com of stuur ff een berichtje naar 06-11498253.
Verantwoording: Bij het bezorgen van Lichtspoor is door Liesbeth Verhoeven € 10,= ontvangen. Hartelijk dank hiervoor.
Zondag           19 jan.             Jeugdvereniging
Maandag        20 jan.             Catechisaties / Gebedskring