Zondag 21 juni.
9.30 u.            Prop. J. Speksnijder              Goude
18.30 u.          Prop. J. Meerkerk                  Ede
Zingen voor de dienst:  vm.  Ps. 83 : 1; nm. Ps. 83 : 10.
Collecten: De eerste collecten is voor de diaconie.  De tweede collecte is voor de kerk. De derde collecte is de jaarlijkse extra collecte voor de kerk.  De collecten zullen na afloop van de dienst plaatsvinden bij de uitgang in collecteschalen.
Nu de kerkdiensten i.v.m. de coronamaatregelen op een andere manier worden ingevuld willen we u toch de mogelijkheid geven om uw financiële bijdrage te leveren aan onze gemeente en het diaconale werk. Indien u wilt geven kan dit door uw bijdrage over te maken naar bankrekening NL34 RABO 0335 3449 33 voor de kerk en bankrekening NL13 RABO 0358 4154 03 voor de Diaconie. Ook is er de mogelijkheid om online te geven via Givt. Ook hier kunt u uw keuze voor kerk of diaconie aangeven.   Op onze website vindt u hierover meer informatie.
Bij de erediensten: Zondag zullen 2 proponenten voorgaan in de diensten. Zij mogen het woord verkondigen vanuit bijbels perspectief. Gezegende diensten gewenst.

Ziekte en zorg: Volgende week moet Pim van Duuren (Grutto 45, 4231 EN, Meerkerk) in het UMC te Utrecht een operatie ondergaan. Laat hij en zijn gezin mede door uw gebeden mogen merken dat God hem in deze weg nabij is.
Groet: U en jullie zien mij wel, ik zie u niet: het lijkt wel een raadsel. Terwijl ik dat zo schrijf moet ik denken aan een woord uit 1 Korinthe 13 vers 12 waar ook het woord raadsel valt. In het heden waarin wij leven als gelovigen is zoveel onvolmaakt en op een of andere manier verbonden met allerlei gevolgen van de zonden. Maar laat het ons bemoedigen dat hier een einde aan komt. Daarom, zie de Heere Jezus met ogen van het geloof, leef uit Zijn liefde. Ondertussen wens ik u en jou die daarvoor de techniek bezit rijke erediensten toe bij geluid en beeld; en wat nog rijker is: in de kerk wanneer het onze beurt is.
Met een hartelijke groet, D. Verkuil

Jarig: Donderdag 25 juni hoopt dhr. G.M. Moorelisse (Dorpsweg 48, 4122 GH) zijn geboortedag te gedenken. Hij hoopt dan 87 jaar te worden. Gefeliciteerd met deze dag en een goed nieuw levensjaar gewenst onder de beschermende vleugels van onze God en Vader met allen die in liefde rondom je heen staan.
Nog lang geen 78 jaar om hier vermeld te worden. Maar toch! Woensdag 24 juni hoopt ds. Verkuil (Kerkweg 2, 4122 GC), onze herder en leraar, jarig te zijn. We wensen hem en zijn gezin Gods onmisbare zegen toe in zijn nieuwe levensjaar.
Kerkdiensten: Voor de diensten van zondag 21 juni worden de onderstaande gemeenteleden uitgenodigd:  Ochtenddienst: Kers t/m Lagen; Avonddienst: Lam t/m Luka
 Voor vragen kunt u contact opnemen met Marcel van Ballegooijen.   Tel. 0345-641641
 Zie verder de website.
Kerkradio: Dinsdag 23 juni is er een uitzending van de Kerkradio met Psalmen en geestelijke liederen. De uitzending begint om 19.30 u. Een gezegend luistermoment.
Kerkenraad: Donderdag 25 juni vergadert de kerkenraad. Laten we onze broeders opdragen in het gebed, dat hun werk voor de gemeente, ook in deze lastige tijd, vruchtbaar mag zijn en bovenal geleidt wordt door de Geest.
Beeld en geluid: De kerkdiensten kunnen in het vervolg, met beeld en geluid, worden mee beleeft via internet: Kerkdienstgemist.nl. U en jullie kunnen ook via de website Hervormd Zijderveld bij de pagina “Welkom” de link aanklikken van Kerkdienstgemist.nl. In beide gevallen kunt u de diensten online mee beleven in beeld en geluid.
Verantwoording: Tijdens bezoekwerk is door ds. Verkuil € 20,= ontvangen voor de kerk. Door de Diaconie is in de maand mei totaal aan giften via de bank en collecte via givt een bedrag van € 1055,57 ontvangen.  Dit is inclusief collecte voor de M.A.F. en de pinksterzendingscollecte voor de GZB.   Tijdens bezoek is door ds. J.de Jong een gift van  € 20,= ontvangen voor de kerk. Een familie buiten onze kerkelijke grenzen heeft via de bank een gift van € 100,00 aan de kerk overgemaakt. Hartelijk dank voor deze giften en collecten.
Dinsdag          23 juni             Kerkradio
Donderdag      25 juni             Kerkenraad
Tenslotte:   Met een hartelijke groet,  Aart Bronkhorst.

datum en tijdstip 12-07-2020 om 9:00

datum en tijdstip 13-07-2020 om 20.00