Week 22 Week 22
9.30 u.            ds. J. de Jong                        Nijkerk
18.30 u.          ds. E. Gouda                          Nieuw-Lekkerland
Zingen voor de dienst: vm. Ps. 26 : 7; nm. Ps. 26 : 8
Kinderoppas:  Caroline de Wildt; Myrthe Hogenhout en Daniëlle van Ballegooijen.
Collecten: De eerste collecte is voor de diaconie; de tweede collecte is voor de kerk en bij de uitgang de maandelijkse Uitganscollecte.

Bij de erediensten: Zondag gaan er twee gastpredikanten voor. Zie uit naar en bid om goede uren in de kerk. Want we mogen dáár waar de gemeente samenkomt, in het bijzonder uitzien naar de krachtige werking van de Geest in ons hart.
Ziekte en zorg: Mevrouw Trudy de Gans- Kooyman, Graaf Huibertlaan 41b (4121 EN Everdingen) wacht op een ingreep na gevallen te zijn. Laten we om haar heen staan nu haar leven opeens deze wending neemt. We bidden om Gods nabijheid in uw leven.
Rondom de preek: Inmiddels hebt u en jij een uitnodiging gehad om woensdagavond 5 juni om 20.00 uur samen te komen in het K.C. Voor wie er zondag niet was, er liggen achter in de kerk nog wel meer uitnodigingen. Lees en voel je vrij om mee te doen.
Tenslotte: We mogen weer toeleven naar het Pinksterfeest. Als we daar net zo naar uitzien als eens de gemeente zoals die in Lukas 24:52,53 en in Hand. 1:14 wordt getekend dan…wat dan? In ieder geval ligt hier genoeg ‘huiswerk’ voor de week die ons scheidt van het Pinksterfeest.  Met een hartelijke groet, ds. Verkuil.

Jarig: Woensdag 5 juni hoopt Nel. Van Meeteren – de Vor (Kerkweg 16, 4122 GC) 79 jaar te worden. Gefeliciteerd met uw verjaardag en een gezegend nieuw levensjaar gewenst.
Collectebonnen: Zaterdag 1 juni worden er weer collectebonnen verkocht van 10.30 u – 11.30 u. in het K.C.  Collectebonnen kunnen ook vooraf digitaal besteld worden via de mail: .
Zingen na de dienst: Zondagavond zingen we met elkaar na de dienst weer een aantal liederen ter eer van onze God en Hemelse Vader. Het is geweldig bemoedigend met elkaar te zingen en God groot te maken.
Ouderen die elders wonen of verblijven: We denken aan onze ouderen die elders wonen of verblijven. In “Huis ter Leede” in Leerdam: De fam. Sleeuwenhoek – den Braber, Eiland 112, 4143 EV Leerdam en het echtpaar Oskam – Klijn, Eiland 1,  4143 EN  Leerdam, Hendrik woont in kamer 308 Bakboord en Trijnie in kamer 309 Bakboord.
In  “Lingestein “ te Leerdam: Dhr. J.H. Kemkes, Lingesteynplantsoen 73, 4141 GJ  Leerdam.  Een berichtje of een kaartje geeft ook ouderen elders het gevoel, dat ze niet vergeten zijn. Ook ouderen binnen de gemeentegrenzen hebben onze aandacht en belangstelling nodig. Laten we onze ouderen niet vergeten.
Oud-ijzer-actie: Op woensdagavond 5 juni 2019 is de oud-ijzer-actie. Vanaf 18.00 uur kunt u onze medewerkers weer aan de deur verwachten.  De opbrengst is bestemd voor de kerk.                  De kerkrentmeesters.
ZAJW:  Het ZAJW organiseert in Juni weer een leuke avond met elkaar. Noteer alvast zaterdag 15 Juni in je agenda. We hopen dan met elkaar te gaan kanoën.  Geef je dus snel op in verband met reserveren!  Aanmelden kan tot 8 juni bij Melanie Noteboom of via     We verzamelen om 19.00 bij het Kerkelijk Centrum in Zijderveld.
Rommelmarkt:  Zaterdag 6 juli a.s. houden wij onze jaarlijkse rommelmarkt.
Voor het ophalen en verkopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Dit jaar zoeken wij ook mensen die helpen opruimen. Andere jaren konden de overgebleven spullen kosteloos afgevoerd worden. Dit jaar moeten we alles in gescheiden containers aanbieden. Dit kost naast extra handen ook geld. Hoe dit er voor de rommelmarkt in de toekomst uit gaat zien is nu nog onzeker. Voor dit jaar houdt het in dat wij geen kapotte en onverkoopbare (rommel) mee kunnen nemen tijdens het ophalen op zaterdag 29 juni a.s. Wij hopen op jullie medewerking.  Vind jij dit leuk om te helpen, neem dan contact op met
Anja Kok 0345-643242.            Stichting Rommelmarkt Zijderveld.
Oproep vanuit de VBW:  Het team is volop  bezig met de voorbereidingen van de Vakantie Bijbel Week.  Deze dagen worden georganiseerd voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar en ook voor de jongeren vanaf de 2e klas voortgezet onderwijs wordt er een avond georganiseerd.  Tijdens deze dagen mogen we rijkelijk het evangelie van onze Trouwe God en Vader uitdelen aan iedereen die de VBW-dagen bezoekt.  Om alles goed te kunnen organiseren hebben we u/jou uit de gemeente hard nodig.
Wie wil ons helpen?  We zoeken:
1. Chauffeurs, die dinsdagmiddag  27 augustus willen rijden naar en van ’Buitenwereld’ in Houten.
2. Chauffeurs, die dinsdagmiddag 27 augustus willen rijden naar en van ‘Geofort’ in Herwijnen
3. Pannenkoekenbakkers die woensdag 28 augustus pannenkoeken willen bakken.
Helpt u mee?  Geef u op bij Janny van Duuren,   of bel 06-36577511 of Marieke Kemkes, of bel of bel 06-12563264.

Verantwoording: De diaconiecollecte van 19 mei bestemd voor de MAF heeft € 273,45 opgebracht.  Hartelijk dank hiervoor.

Zaterdag         1 juni                           Collectebonnen
Woensdag      5 juni                           Oud-ijzer-actie
Zaterdag         15 juni                         ZAJW
Tenslotte:   Met een hartelijke groet, Aart Bronkhorst.

datum en tijdstip 16-06-2019 om 9:00

datum en tijdstip 17-06-2019 om 20.30

Kerkrentmeesters en notabelen vergadering
datum en tijdstip 18-06-2019 om 20.00 u.

Moderamen
datum en tijdstip 20-06-2019 om 20.00 u.

datum en tijdstip 23-06-2019 om 9:00

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 27-06-2019 om 19.30 u.

datum en tijdstip 30-06-2019 om 9:00

datum en tijdstip 06-07-2019 om 09.30