Zondag 20 mei  1e Pinksterdag
18.30 u.:        ds. R.R. Eisinga     Bergambacht
Vrijdag 18 mei
14.30 u.      ds. D. Verkuil    Huwelijksdienst Annelinde Meerkerk en Mark Kok
Zingen voor de dienst: 20 mei  vm. Voor de dienst Pinksterliederen uit Weerklank: 588; 195; 206:1 en 2; 198: 1 en 4; na de zegen: 192: 1 en 2; nm. Ps. 127 : 1.
Kinderoppas: 20 mei: Jacoline de Groot; Marieke Kool en Tessa Lukassen.
Collecten: De collecten zijn zondag 20 mei: de eerste voor de diaconie en de tweede collecte is voor de kerk en de derde collecte is de Pinksterzendingscollecte  bestemd voor de G.Z.B.
Bij de erediensten: We leven toe naar de viering van het Pinksterfeest! Johannes de Doper sprak al over met de Heilige Geest gedoopt te worden. Deze belofte van de Vader ís werkelijkheid geworden en wil steeds weer verwerkelijkt worden in het leven van wie gelooft in Jezus. Bidt om een rijke Pinksterzondag waarop we ons zeer mogen verheugen in de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.
Ziekte en zorg: Leef mee met hen van wie u weet dat zij het moeilijk hebben. Om daadwerkelijk en in gebed elkaar te steunen. Vervuld te worden met de Geest brengt samen én brengt tot gebed. Laten we zo gemeente mogen zijn. Tot de eer van onze God en tot heil voor elkaar.
Tenslotte: De jongelui die volop in de examens zitten: sterkte gewenst! Weet dat je onze goede God in alles mag laten delen. Met een hartelijke groet uit de pastorie,  D. Verkuil

Jubileum:  Dinsdag 22 mei hoopt het echtpaar van Eck – Schoenmaker (Zoowijkseweg 2a,  4107 LL Culemborg) 60 jaar getrouwd te zijn. Een fijne dag gewenst met kinderen; klein- en achterkleinkinderen. Loof de Heere, want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig. (Ps. 136 : 1).
Jarig:  22 mei hoopt mevr. N. van Vuren (Dorpsweg 74, 4122 GH) 75 jaar te worden. 26 mei wordt dhr. R. Verhoeven ( Hof van Batenstein 26, 4131 HD Vianen) 75 jaar. Beide een goed nieuw levensjaar toegewenst.
Kerkradio:  Dinsdag 22 mei is er om 19.30 u. weer een uitzending van de Kerkradio. U kunt dan luisteren naar een uitzending met geestelijke liederen.
Oud-ijzeractie:  Woensdag 30 mei wordt een inzameling van oud-ijzer gehouden. De commissie van notabelen en de jongeren van de gemeente komen woensdagavond bij u langs om het oud-ijzer op te halen. Wilt u het om 18.00 u. klaarzetten, want dan start de ophaalactie.
Nacht van Gebed:  Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Heere Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. In samenwerking met de Hervormde gemeente van Everdingen en Zijderveld geven we hier dit jaar invulling aan door op vrijdagavond 1 juni in het Kerkelijk Centrum van Hagestein samen te bidden. De avond begint om 20:30 uur en duurt tot ongeveer 23:30 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed. Neem voor vragen contact op met: Laurens den Oudsten, Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht.
Bedankt:  Hartelijk bedankt voor de liefdevolle hulp toen ik onwel was geworden in de kerk en voor al het meeleven uit de gemeente. Willemien Leuvenink – Maris.
Mutaties:  Vertrokken naar de Steenovenweg in Schoonrewoerd: Arie en Mirjam Bosch en hun dochters Maureen; Tessa en Anne Mirthe. Een gezegende tijd gewenst in onze buurgemeente.
Verantwoording:  De diaconiecollecten over de maand april hebben €892,20 opgebracht.  Voor al deze gaven hartelijk dank.
Maandag 22 mei:                Kerkradio
Woensdag 30 mei               Oud-ijzeractie
Vrijdag 1 juni                        Nacht van Gebed
Tenslotte: Met een hartelijke groet:  Aart Bronkhorst

Moderamen
datum en tijdstip 22-08-2019 om 20.00 u.

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:00

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 29-08-2019 om 19.30 u.

datum en tijdstip 01-09-2019 om 9:00

Collectebonnen verkoop op jaarmarkt
datum en tijdstip 07-09-2019 om 09.00

datum en tijdstip 08-09-2019 om 9:00

datum en tijdstip 15-09-2019 om 9:00

datum en tijdstip 22-09-2019 om 9:00

datum en tijdstip 29-09-2019 om 9:00

Consistorie
datum en tijdstip 03-10-2019 om 20.00 u.