Zondag 12 mei.
9.30 u.            ds. D. Verkuil
18.30 u.          ds. H. Klink                             Hoornaar
Zingen voor de dienst: vm. Ps. 23 : 1; nm. Ps. 23 : 3
Kinderoppas:  Jacolien de Groot en Jesse Hogenhout.
Collecten: De eerste collecte is voor de diaconie; de tweede collecte is voor de kerk

Vrijdag 17 mei.
14.00 u.          ds. D. Verkuil           Huwelijksinzegening van Harold Burggraaf en Colène van der Wal
                                                                                                                      Bij de erediensten: Op deze derde zondag na Pasen luisteren we naar de boodschap die Jezus meegeeft aan Maria Magdalena. We komen met Zijn boodschap in aanraking in Johannes 20 vers 17. Jezus is vol van Zijn terugkeer naar de Vader, zoals we daarover ook lezen in bijv. het begin van Johannes 14. Wat blijkt, Jezus spreekt niet alleen over Zijn Vader, maar ook over ‘uw Vader.’ Pasen vieren betekent net als Jezus vol raken van God de Vader in ons leven.
Huwelijk: Aanstaande vrijdag 17 mei hopen Harold Burggraaf en Colène van der Wal in het huwelijk te treden. Van harte gefeliciteerd met deze rijke stap in jullie leven. Betrek de Heere in alles zoals ook jullie verlangen is, getuige de dienst in Gods huis waar jullie uitzien naar Zijn zegen over je huwelijk. Het toekomstig adres van het bruidspaar is: Hei- en Boeicopseweg 51, 4126 RE Hei- en Boeicop.
Zieke en zorg: Mevrouw T. Oskam – Klijn is nu ook verhuisd naar Huis ter Leede te Leerdam (Eiland 1, 4143 EN) en daarmee is zij weer herenigd met haar man die een aantal weken geleden al verhuisd was. In deze nieuwe situatie moet ik denken aan dit woord uit de Schrift:  ‘De eeuwige God is voor u een woning, en onder u zijn eeuwige armen.’ Houdt het geloofsoog op Hem gericht! Hij kent ons, waar wij ook verblijven.
Rondom de preek: Zoals al eerder genoemd, wil ik eens met u stilstaan bij wat zoal komt kijken bij het voorbereiden van een preek. Nadere informatie volgt nog, nu geef ik alvast de datum door voor deze avond: dinsdagavond 4 juni.
Tenslotte: Wat betreft jongelui die zich zetten aan hun examens: sterkte! Verder groet ik graag een ieder van u en jou,  ds. D. Verkuil

Kerkradio: Dinsdag 14 mei is er om 19.30 u. een uitzending van de Kerkradio. Oud. Bart de Jong hoopt die avond de meditatie te verzorgen.
ZAJW: Het ZAJW organiseert zaterdag 11mei een gezellige BBQ voor de leeftijd van 15jaar en ouder met daarbij een sportieve activiteit namelijk bubbelvoetbal
Geef je dus snel op voor deze leuke activiteit.   Plaats : Leerbroekseweg 55, Leerboek.
De avond begint om 19.00 u.     Aanmelden kan bij melanie noteboom.. of
Verantwoording: De weekcollecten over de maand april voor de kerk bedragen totaal  € 1057,14. De  diaconiecollecte over de maand april bedraagt € 625.90.   De collecte  voor noodhulp Zuid Afrika  heeft € 860.75 opgebracht, incl. giften via de bank.  Voor al deze collecten hartelijk dank.

Zaterdag         11 mei.                        ZAJW
Dinsdag          15 mei.                        Kerkradio
Tenslotte:   Zaterdag 4 mei is in het dorp een monument onthuld ter gedachtenis aan de oorlog slachtoffers van de 2e wereldoorlog en de gevallenen van vredesmissies die nadien hebben plaatsgevonden. Bijzonder en belangrijk om een vaste plaats in de gemeente te hebben waar de dodenherdenking kan plaats vinden. Het levend houden van deze herdenking is belangrijk, zodat we ieder jaar weer kunnen ervaren hoe belangrijk het is in vrijheid te mogen leven. Tijdens de 2 minuten stilte viel er een fikse regenbui. Het bijzondere van dat moment was een heldere regenboog aan de hemel. Bij het zien van de regenboog moest ik denken aan de trouw van God en het verbond dat God met Noach gesloten heeft. Een verbond dat nog steeds geldt, lees maar in Gen. 9 :  Het zal gebeuren, als Ik wolken boven de aarde breng en de boog in de wolken gezien wordt….  Als deze boog in de wolken is, zal Ik hem zien, en denken aan het eeuwig verbond tussen God en alle levende wezens van alle vlees dat op de aarde is. Op zo`n moment is dodenherdenking wel een heel bijzonder ogenblik.                                           Met een hartelijke groet, Aart Bronkhorst.

datum en tijdstip 16-10-2019 om 10.00 uur (vanaf 9.45 koffie/ thee)

datum en tijdstip 16-10-2019 om 10.00 uur (vanaf 9.45 koffie/ thee)

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19.30 u.

datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:00

Jeugdvereniging Daniƫl
datum en tijdstip 27-10-2019 om 20.00

datum en tijdstip 27-10-2019 om 9:00

Catechisatie 12 tot en met 15 jaar
datum en tijdstip 28-10-2019 om 19:00

Catechisatie 16 tot en met 19 plus
datum en tijdstip 28-10-2019 om 20:00

Kerkradio
datum en tijdstip 29-10-2019 om 19.30 u.

Jongensclub "Jedidja "
datum en tijdstip 30-10-2019 om 18.30 u.