Zondag 15 mrt.                4e Lijdenszondag
18.30 u.          ds. M.A. Kuijt                          Wijk en Aalburg
Zingen voor de dienst: vm. Ps. 71 : 10; nm. Ps. 71 : 17
Kinderoppas:  Anne-Linde Kok en Lieke van Duuren
Collecten: De eerste collecten is voor de diaconie met bestemming Zending en Evangelisatie Commissie; de tweede collecte is voor de kerk

Bij de diensten: Zondagavond kwam nadrukkelijk de doornenkroon naar voren, die de soldaten op het hoofd van Jezus drukte. Doornen en distels, waarmee God de wereld vervloekte bij de zondeval. Die vervloeking (doornen) werd op het hoofd van Jezus gedrukt. Die vervloeking van mens en wereld heeft Christus voor ons gedragen. Nee niet alleen de zonde van de mensheid, maar zeker ook de vervloeking die God op de wereld gelegd heeft. Hoe dankbaar mogen we zijn dat Jezus dit voor ons gedragen heeft, zodat wij bij God mogen pleiten voor het volbrachte werk van Christus en er voor ons een deur is geopend naar Zijn heerlijkheid.  Goede en gezegende diensten gewenst.
Ziekte en zorg:  Richard Kool (Krooshofstr. 24, 4122 GL), is weer thuisgekomen uit het ziekenhuis na een geslaagde knieoperatie; wel zal hij thuis nog een periode van revalidatie  voor de boeg hebben. We denken ook aan gemeenteleden die thuis ziek zijn; die te maken hebben met zorgen en verdriet; die hun levensweg alleen moeten gaan, maar ook aan hen die treuren om het verlies van een dierbare. Breng uw zorgen en verdriet bij Hem, Die over ons waakt en ons met Zijn goedertierenheid omringt.
Gebedskring: Maandag 16 mrt. komt de Gebedskring bijeen om 20.00 u. in de consistorie.
Kerkradio: Dinsdag 17 mrt. is er weer een uitzending van de Kerkradio. De uitzending begint om 19.30 u. en de meditatie zal die avond worden verzorgd door oud. Floor Kool.
Bijbelkring: Woensdagavond 18 mrt. komt de Bijbelkring weer bijeen om 20.15 u. in het K.C. We behandelen hoofdstuk 9, waarin Jozef de behouder van het leven wordt. Gen. 41 : 17-49 en 53-57.
2e kans kleding- en speelgoedbeurs: Op zaterdag 14 maart wordt de 2e kans kleding- en speelgoedbeurs gehouden van 09.30 - 11.30 uur in Kerkelijk Centrum “de Oude School” . Verkoop van kinder- en tienerkleding (lente/zomer, vanaf maat 80), speelgoed en baby-artikelen. Opnieuw (jong-)volwassenen kleding( tot ca. 50 jaar)  Kom, kijk en koop. De opbrengst is: 50% voor de inbrenger en 50% de Vakantie Bijbel Week activiteiten in Zijderveld.        Informatie m.b.t. inbrengen kleding: Anne-Marie Meerkerk 0345-502125/
Actiedag 2020:  Ons verlangen is om deze actie met elkaar te doen voor de opbouw van de gemeente. Dit kunnen we niet zonder ZIJN Zegen. Wilt u met ons hierom blijven bidden voor deze actie. *Flessenactie; wilt u al flessen inleveren? Dan kan dat in de daarvoor bestemde doos in de hal van het KC ”De Oude School”. *Talentenveiling: heeft u de antwoordstrook al ingevuld?                                                          Hartelijke groet, actiecommissie
Potgrondactie: Met dankbaarheid mogen we vermelden dat de potgrondactie het mooie netto bedrag van €1316,70 heeft opgebracht. Alle kopers en ook allen die meegeholpen hebben aan deze actie: heel hartelijk dank!     De zending en evangelisatie commissie.
ZAJW: Ben jij 15 jaar of ouder en heb je zin in een leuke avond, kom dan zaterdagavond 28 maart mee poolen en darten. We verzamelen om 19.30 bij het hervormd centrum in Everdingen. Adres is Kerkstraat 5. De kosten zijn € 7,=. Opgeven bij Anneke Verveer. 06-13280632 Of mail naar
Zaterdag         14 mrt.            2e kans kleding- en speelgoedbeurs
Zondag           15 mrt.             Jeugdvereniging
Maandag        16 mrt.            Catechisaties / Gebedskring
Dinsdag          17 mrt.            Kerkradio
Woensdag      18 mrt.             Jongensclub / Bijbelkring
Donderdag      19 mrt.            Tienerclub
Zaterdag         28 mrt.            ZAJW
Tenslotte:       Met een hartelijke groet, Aart Bronkhorst

Jongensclub "Jedidja " afgelast i.v.m. coronavirus
datum en tijdstip 01-04-2020 om 18.30 u.

Tienerclub " GEEF HET DOOR " afgelast i.v.m. coronavirus
datum en tijdstip 02-04-2020 om 19:30

Creche afgelast i.v.m. Coronavirus
datum en tijdstip 05-04-2020 om 9:00

datum en tijdstip 06-04-2020 om 19.00

Jongensclub "Jedidja " Paasviering
datum en tijdstip 08-04-2020 om 18.30 u.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 9:00

Jeugdvereniging Daniƫl