WEEk 11 WEEk 11

Zondag 18 maart
9.30 uur:        ds. M. van Dam   Baarn
18.30 uur:      ds. H. Klink      Hoornaar
Zingen voor de dienst:  18 mrt.: vm. Ps. 118 : 1; nm.  Ps. 118 : 14.
Kinderoppas: 18 mrt. Jacoline de Groot; Geert van Eck en Annette Sterk
Collecten: De collecten zijn zondag voor de diaconie en de kerk
Bij de erediensten: Na biddag ga ik aanstaande zondag niet zelf voor in uw midden. Gezegende erediensten onder de gastvoorgangers.
Ziekte en zorg: Lege plaatsen die we ervaren; ouder worden met de moeite die daarmee samengaat: twee voorbeelden van verdriet en zorg onder ons. Draag elkaar op in het gebed. Geloof dat de Heere u in dit alles kent en let op de uitkomst van het lijden van onze Zaligmaker: namelijk leven, eeuwig leven. Laat Hij voortdurend voorop mogen gaan in ons leven!
Groet: Met een hartelijke groet, ook namens mijn vrouw  D. Verkuil

Jarig: Donderdag 22 mrt. hoopt dhr. G. van Wijk (Bickelenberg 6) 79 jaar te worden. Een gezegend nieuw levensjaar gewenst.
Jubileum: Maandag 26 mrt. hopen Gerrit en Erica het Lam (Graaf Huibertlaan 37, 4121 EN Everdingen) 25 jaar getrouwd te zijn. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Een fijne dag gewenst samen met jullie kinderen en familie.
Catechisaties:  Maandag 19 mrt. zijn de catechisaties weer op de normale tijd en plaats.
Ouderenmiddag - Paasmiddag met Broodmaaltijd.  D.V. dinsdagmiddag 20 maart bent u van harte uitgenodigd om met elkaar stil te staan bij Goede Vrijdag en heen te leven naar Pasen.               Aansluitend is er een broodmaaltijd.  We beginnen om 15.00 uur in K.C. "De Oude School".  Zaal open vanaf 14.30 uur. De collecte is deze middag bestemd ter bestrijding van de onkosten.
Vrouwenkring:  Woensdag 21 maart is de laatste vrouwenochtend van dit seizoen. We hopen dat je komt!  We lezen opnieuw een gedeelte vanuit het leven van Elisa; 2 Kon. 6 vers 24 - 2 Kon. 7 vers 20. Het gaat over leven uit Gods beloften. Vertrouw jij op God?  Ook als je situatie uitzichtloos is?
Je bent welkom vanaf 9.45 in het Kerkelijk Centrum.
Bijbelkring: Woensdagavond 21 mrt. vervolgen we de Bijbelbespreking met Jozua 9. Dit zal de laatste Bijbelkringavond van het seizoen zijn.
Speelgoed en kledingbeurs:  Zaterdag 24 maart 2018 wordt de beurs gehouden. We verkopen kinder- en tienerkleding (lente/zomer, vanaf maat 80), speelgoed en babyartikelen.  Kom, kijk en koop. 50% van de opbrengst is voor VBW-activiteiten in Zijderveld. Tijd: 9.30 – 11.30 uur in KC “De Oude School”.
Potgrondactie: Met dankbaarheid mogen we vermelden dat de netto opbrengst van de potgrondactie het prachtige bedrag van € 1355,= heeft opgebracht. Iedereen die meegeholpen heeft aan deze actie heel hartelijk dank; ook danken wij iedereen die de potgrond gekocht heeft; mede door uw bijdrage kan o.a. de VBW gefinancierd worden.
                                        De zendings-en evangelisatie commissie.                Afsluiting Winterwerk: Elke 2 jaar doen we mee met de actie die vanuit de HGJB wordt georganiseerd met als thema ‘Open je ogen’.
Dit jaar organiseren we een gezellige kookworkshop; een heerlijk buffet door u/jou bereid en een bijzonder concert op zaterdag 7 april 2018.
Aanmelden kan via de brief die vanaf 26 februari huis aan huis verspreid wordt. Ook in deze brief meer informatie over de actie en de activiteiten.
Mutaties: Vertrokken van Krooshofstraat 45 naar Dorpstraat 56 in Schoonrewoerd: fam. Burggraaf – Manschot.  Een goede tijd gewenst in onze buurgemeente.
Wijkindeling: Voor wijk 3 bestaat een vacature voor ouderling. De gemeenteleden uit die wijk zijn verdeeld over de andere wijken. De verdeling is als volgt: Hoogeind en van Hoevenstraat te Leerdam; Middelkoop en dr. A. Booijstraat te Leerbroek zijn ingedeeld bij wijk 1. Ouderling J. Meerkerk.
Kerkweg 2 t/m 32 en Schoolstraat; Lingesteinplantsoen en Eiland te Leerdam en Hof van Batenstein te Vianen zijn ingedeeld bij wijk 2. Ouderling F. Kool.
Krooshofstraat oneven is ingedeeld bij wijk 4. Ouderling B. de Jong.
Verantwoording: De uitgangscollecte van zondag 11 maart bedraagt
€ 320,55.
De collecte van de ouderenmiddag van 13 febr. heeft € 90,30 opgebracht.
Ontvangen door mevr. Verhoeven bij het bezorgen van Lichtspoor € 30,=.
Voor al de ontvangen gaven en collecten hartelijk dank.
Maandag 19 mrt.:                Catechisaties
Dinsdag 20 mrt.:                   Ouderenmiddag
Woensdag 21 mrt.:              Vrouwenkring / Bijbelkring
Zaterdag 24 mrt.:                 Speelgoed en Kledingbeurs
Tenslotte: Met een hartelijke groet:  Aart Bronkhorst

datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:00

datum en tijdstip 28-04-2019 om 9:00

Kerkrentmeesters en notabelen vergadering
datum en tijdstip 30-04-2019 om 20.00 u.

Moderamen
datum en tijdstip 02-05-2019 om 20.00 u.