2023 WEEK 50 2023 WEEK 50

18.30 uur: Prop. A.K.A. Mostert             Leerdam
Zingen voor de dienst: vm. ps. 98 vers 2, nm. ps. 98 vers 3
Kinderoppas: Anita Middelkoop en Lotte Maaijen
Collecten: De eerste collecte is voor de diaconie, de tweede collecte is voor de kerk.

Bij de diensten: Verstoppertje spelen, als kinderen werd dat vroeger veel gedaan. Bij de Heere Jezus is dat anders. Hij zoekt ons ook op, maar dan moeten wij ons niet verstoppen. Hij zoekt ons op in Zijn Woord, in de kerk, maar ook in het houden van het Heilig Avondmaal. In de avonddienst hoorden we van de roepende in de woestijn. Bij ons is het een spreekwoord wat betekent, dat je roept, maar niemand luistert. In de Bijbel is dat anders. Daar spreekt God, door de mond van Jesaja, maak en weg in de woestijn voor de HEERE, daar spreekt Johannes de Doper bij de Jordaan - die komt uit de woestijn - over Jezus en wijst Hem als onze Verlosser aan. Volgen we Hem door alles wat in onze "woestijnweg" staat op te ruimen en zo de weg naar Hem en met Hem te gaan?

Zaaierberichten: Berichten voor de Zaaier kunnen aangeleverd worden tot uiterlijk maandagavond 20.00 uur naar: Zaaier@hervormdzijderveld.nl

Verkiezingen: De gekozen broeders voor de vacature ouderling en diaken:  Wim Kemkes en Pim van Duuren hebben helaas niet de vrijmoedigheid om dit ambt te aanvaarden.  De gekozen notabelen Dirk Sterk en Arjan Kemkes hadden helaas ook niet de vrijmoedigheid om positief op hun verkiezing te reageren. Nu er 2x een stemming is geweest, is er de mogelijkheid om iemand in het ambt te benoemen. Dat geldt ook voor het benoemen van een notabel in de plaats van Coen Hoiting. Voor de vacature van Geert van Eck zal t.z.t. weer een stemming plaatsvinden. We hopen u binnenkort nader te kunnen informeren.

Kerstconcert: De Chr. Gem. Zangvereniging ‘Laudate Dominum’ nodigt u uit op ons kerstconcert op D.V. 18 dec. 2023 in de Hervormde kerk van Zijderveld. Aanvang 20:00 uur. Het koor staat o.l.v. Reijco Roseboom en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Willem van Beek (orgel). Komt u luisteren en met ons meezingen?
U bent van welkom!

Kerkradio: Op DV dinsdag 19 dec. is er weer een kerkradio uitzending, aanvang 19.30 uur. Ouderling Marcel van Ballegooijen zal de meditatie verzorgen. We wensen u een gezegend half uur toe.

Ringweekend: Hoi allemaal, Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het Ringweekend! Het thema voor dit jaar is:  'In vuur en vlam'.
Heb jij de datum al in je agenda gezet? D.V. 16 t/m 19 februari hopen we je weer te zien.
Houd alvast je mail en onze instagram pagina in de gaten voor de aanmeld link, die volgt binnenkort! Tot snel! De Ringweekend commissie

Verantwoording: De maand collecte van nov. heeft in totaal € 668,40 opgebracht en de collecte van 26 nov. met als bestemming stichting de Herberg € 224,85
Bij het bezorgen van Lichtspoor is door mevr. Sleeuwenhoek € 10,- en door mevr. v. Zuilen ook € 10,- ontvangen. Mevr. Vink heeft bij het bezorgen van Lichtspoor 1 x € 10,- en 1 x € 20,- ontvangen. De avondmaalscollecte van 10 dec., bestemd voor M.A.F. heeft € 246,60 opgebracht. Namens de Diaconie hartelijk dank voor al uw gaven.
Door ds. J. de Jong is tijdens bezoek een gift van € 30,00 en een gift van
€ 50,00 ontvangen. Via de bank is een gift van € 100,00 en een gift van € 250,00 binnengekomen. Deze viertal giften zijn bestemd voor de kerk. Heel hartelijke dank.
De kerkrentmeesters.

Zondag       17 dec.   Jeugdvereniging
Maandag    18 dec.    Kerstconcert
Dinsdag      19 dec.    Catechisatie, Kerkradio, Gesprekskring
Woensdag  20 dec.   Jongensclub, Meisjesclub, Bijbelkring
Donderdag 21 dec.   Tienerclub

Ten slotte:                             Een hartelijke groet van uw, jouw kerkenraad.

datum en tijdstip 16-06-2024 om 09:00

Kerkradio
datum en tijdstip 18-06-2024 om 19.30 u.

datum en tijdstip 23-06-2024 om 09:00

datum en tijdstip 30-06-2024 om 09:00