2022 WEEK 27 2022 WEEK 27
18.30 uur: prop. D.A. Burggraaf, Arkel

Zingen voor de dienst: vm. Ps. 65 : 1;  nm. Ps. 36 : 3
Kinderoppas:  Renate Kok en Lotte Maaijen
Collecten: De eerste collecte is voor de diaconie: bestemd voor de IZB Dabar werk. De tweede collecte is voor de kerk.

Vrijdag 8 juli
14.30 uur: ds. J. Vis, Meerkerk
              Huwelijksdienst Lizette van der Lee en Jelmer Boot

Ziekte en zorg: Omzien naar elkaar. Een gezegde dat we regelmatig tegen komen. Het is vaak gemakkelijker om het te zeggen, dan het in praktijk te brengen. En toch blijft het belangrijk biddend om elkaar heen te staan; zorgen en verdriet met elkaar te delen, maar ook vreugde en blijdschap delen is gemeente zijn. Alles mogen we neerleggen bij Zijn genade troon. Daar is het veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus` hart. Daar in Zijn teer erbarmen, daar rust mijn ziel van smart.
Rommelmarkt: We mogen dankbaar terug zien op een geslaagde Rommelmarkt. Mooi weer; gezellig druk en een goede opbrengst van € 8500,=. Allen die zich ingezet hebben de Rommelmarkt tot een succes te laten zijn: heel hartelijk bedankt.
Voedselbank: Zaterdag 9 juli. kunt u uw hulpgoederen voor de voedselbank weer brengen naar Arie van Eck; Lentehof 7 te Zijderveld. Hartelijk dank voor uw steun.
Zaaierberichten: De volgende Zaaier is voor 2 weken. Berichten voor de Zaaier kunnen aangeleverd worden tot uiterlijk maandagavond 20.00 u. naar: Zaaier@hervormdzijderveld.nl
Verantwoording: De Diaconiecollecten over de maand juni hebben € 607, 27 opgebracht.
De Avondmaalscollecte met bestemming Hulp Oost Europa bedraagt € 140,85.
Door diaken C. van de Kraats is tijdens bezoek een gift van € 50,00 voor de kerk ontvangen. De opbrengst via de maquette betreft de verbouwing van de pastorie over de maand juni heeft  € 223,00 opgebracht. De wekelijkse collecten voor de kerk over de maand juni bedragen totaal € 1446,09. In dit bedrag zijn inbegrepen de extra collecte op 5 juni, de extra collecte op 19 juni en de bedragen die via de bank zijn ontvangen.  Voor al deze gaven en collecten, hartelijk dank.
Zaterdag         9 juli                 Voedselbank
Ten slotte:  De vakanties zijn weer begonnen. Voor de jeugd even geen schoolverplichtingen en lekker genieten van de vrijheid. Ook een periode waarin we massaal vertrekken naar de vakantiebestemmingen. Iedereen kent het spelletje wel: “ik ga op reis en neem mee”….   Wat nemen we allemaal mee?  Ja, de dingen die we dagelijks nodig hebben om een plezierige vakantie te vieren. Een hele waslijst!  Vergeten we niet iets? Ons bijbeltje? Staat die ook op het lijstje?  Ook tijdens de vakantie wordt van ons gevraagd ons geloof te belijden. Dagelijks contact te zoeken met onze Hemelse Vader blijft ook in de vakantie
noodzakelijk. Hij is de routeplanner van ons leven; Hij is dagelijks online om ons terzijde te staan en ons te geleiden op de wegen die we mogen gaan. Zo mogen we biddend op weg gaan en van een welverdiende vakantie genieten; Hem de eer geven, want:

Van U zijn alle dingen,
van U, o God en Heer,
van U de zegeningen
die 'k biddende begeer.
Gij wilt mijn weg omringen
met liefde wijs en teer.
Wat wij ooit goeds ontvingen,
het is van U, o Heer.

Met een hartelijke groet,  Aart Bronkhorst.

Gesprekskring
datum en tijdstip 06-12-2022 om 20.15 u.

Meisjesclub 'Het Mosterdzaadje'
datum en tijdstip 07-12-2022 om 18.30

Tienerclub " GEEF HET DOOR "
datum en tijdstip 08-12-2022 om 19:30

datum en tijdstip 11-12-2022 om 9:00

Catechisatie Follow Me 12 t/m 15
datum en tijdstip 12-12-2022 om 19:00

datum en tijdstip 12-12-2022 om 20.00

Catechisatie Follow Me Next 16 t/m 19 plus
datum en tijdstip 12-12-2022 om 20:00

datum en tijdstip 14-12-2022 om 10.00 u.

Jongensclub "Jedidja "
datum en tijdstip 14-12-2022 om 18.30 u.

Bijbelkring
datum en tijdstip 14-12-2022 om 20.00 u.